keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Jumala on rakkaus

Jumala on rakkaus, ja sitä on ihmisen vaikea ymmärtää. Vähän niin kuin jos ei ole koskaan syönyt karkkia, ei voi tietää kuinka hyvältä ne maistuu. Voi olla, että on kuullut jostain, että karkit maistuu hyvältä, mutta ennen omaa kokemusta sehän on vain tietoa, tai ns. 'pään tietoa'. Samoin jos ei ole koskaan saanut kokea Jumalan rakkautta, ei voi ymmärtää millaista se on. Jumalan rakkaus on todella syvää ja ihmeellistä, sanat ei riitä kuvailemaan. Tarvitaan ilmestystä ja ymmärrystä ylhäältä, myös konkreettista kokemusta, jotta pääsee pikku hiljaa paremmin jyvälle siitä, mistä on kyse. Usein syvät haavat sielussa ja sydämessä tulee esteeksi terveelle suhteelle Jumalaan, tai käsitys Jumalasta voi olla vääristynyt niiden takia. Onneksi Jumala voi parantaa, mutta jotta Hän voi sen tehdä, Hän tarvitsee meiltä suostumuksen ja saatavuuden. Ei nimittäin ole helppoa elää uudelleen esim. lapsuuden traumoja, tai mitä ikinä kolhuja elämän varrella on tullut. Mutta mikä valtava helpotus kun niin tekee ja Jumala parantaa. Halleluja!

Lapsethan ovat tosi herkkiä, alkavat itkemään melkein mistä vaan. Todellisuudessa meidän sisäinen ihminen on yhtä herkkä. Pienetkin asiat voivat satuttaa meidän sisäistä ihmistä ilman että edes tiedostetaan sitä. Jumalan valtakuntahan on lasten kaltainen, ja me ollaan Jumalan lapsia. Taivaassa ei ole kipua, surua, tai mitään ikävää. Kuitenkin tässä maailmassa kohtaamme näitä asioita, vaikka meitä ei ole luotu sitä varten. Meidät on luotu rakkautta varten, rakastamaan ja vastaanottamaan rakkautta, Jumalan rakkautta. Voi jopa sanoa, että rakkaus on elämän pääpointti, kaikki muu on 'extraa', lahjaa josta saadaan nauttia. Jumalan rakkaus voi parantaa kaikki meidän sisäiset vammat, ja Jumala tekee sen todella lempeästi ja hellävaraisesti. Hän ei ole kovakourainen, Hänen tapa hoitaa on todella pehmeä, kuin pumpulia. Mikään suorittaminen, pyrkiminen, oma yrittäminen ei meitä paranna, pikemminkin haavoittaa. Jumala voi asettaa meidät sisäisesti takaisin Hänen täydellisyyteen alkuperäisen suunnitelmansa mukaisesti, ja siitä sisäisestä parantumisesta tapahtuu ylivuoto, että jopa meidän fyysinen olemus parantuu, ja ennen pitkään ihmiset meidän ympärillä parantuvat ja vapautuvat. Siitä herätys alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä on lakihenkisyys ja miten siitä voi vapautua

Mitä on lakihenkisyys? Lakihenkisyys on orjuutta missä ihminen jää tiettyjen tapojen tai sääntöjen orjaksi, jotka ei kuitenkaan ole Jumalast...